ASSİAD, Cumhuriyet Üniversitesi ile ortak proje üretecek

Aktif Sivaslı Sanayici ve İşadamları Derneği (ASSİAD) Başkanı Emre Çapraz ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Faruk Kocacık'ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 16:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ASSİAD Başkanı Emre Çapraz, ?ASSİAD olarak Cumhuriyet Üniversitesi ile bazı ortak projeler geliştireceğiz. ?dedi.

ASSİAD Başkanı Çapraz " İlimize ve üniversitemize çok güzel işler yapacağınız kanaatindeyiz. ASSİAD olarak da Cumhuriyet Üniversitesi ile bazı ortak projeler geliştireceğiz. Bizler Sivil Toplum Kuruluşları olarak, üniversitemiz ile ayrı düşmemiz mümkün değildir. Bizler yapacağımız projelerle üniversitemizde bulunan akademisyenlerden istifade edeceğiz. Önümüzdeki dönemlerde de bizlere düşen görevleri yerine getireceğiz.? dedi. Çapraz , Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık'a yeni görevinde başarılar diledi.

Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık ise ASSİAD vizyonu ile Sivas'lı işadamlarına kazandırdığı yeni bakış açıları ile farkındalık oluşturan bir kurum olduğuna dikkat çekerek, ?Bizlerde Üniversite olarak diğer Sivil Toplum Örgütleriyle olduğu gibi sizinle de çok iyi işbirliği yaparak başta Sivas olmak üzere ilimize, ülkemize hayırlı ve başarılı işleri birlikte yapacağız." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber