Sel: 30 Ağustos'ta vatanımızı parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevap verildi

Sivas Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, 30 Ağustos'un Türk milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramı olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2012 21:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sedat Sel, Zafer Bayramı'nın 90. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Sel, mesajında, "30 Ağustos, Türk milletinin tarihinde dönüm noktası sayılacak savaşların kazanıldığı şanlı zaferin bayramıdır. Türk milleti ve ordumuz, 30 Ağustos Zaferi ile her karışı şehit kanlarıyla sulanmış bin yıllık vatanımızı parçalamak isteyenlere hak ettikleri cevabı en iyi şekilde vermiştir." dedi.

Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde 30 Ağustos 1922'de kazanılan zaferin Anadolu'nun ebedi Türk yurdu olmasını sağladığına vurgu yapan Başkan Sel, "Yüce ulusumuzun yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Türkiye Cumhuriyeti'ne hayat veren büyük zaferimizin 90. yıl dönümünde, Ulu Önderimiz Atatürk'ün aydınlattığı yolda ve ilkelerinden asla taviz vermemeye kararlı olarak ulaşmayı başardık. Türk ordusunun, kendisine bahşedilen bu kutsal güne layık olduğuna, büyük zaferin meşalesini, Atatürk'ün izinde, sonsuza kadar şan ve şerefle nesilden nesile taşıyacağına olan inancım tamdır." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber