Sakarya Işık Koleji yeni sisteme hazır

Sakarya'da eğitimin en güzide kurumlarından olan Özel Sakarya Işık Koleji 4+4+4 Kademeli Eğitim Sistemi'ne göre bütün hazırlıklarını tamamladı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2012 10:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kolej, yeni dönemde anaokulu, ilkokul ve ortaokulun bina ve bahçelerini ayırdı.

Okul müdürü Bayram Yayla, yaptığı açıklamada, kolejin her şeyi ile yeni eğitim ve öğretim dönemine hazır olduğunu söyledi. 4+4+4 Kademeli Eğitim Sistemi'ne göre okulda bir takım değişiklikler yaptıklarını, mevcut binanın yenilendiğini ve yeni sosyal tesisler kazandırdıklarını ifade eden Yayla, ?Yeni eğitim öğretim yılından itibaren öğrencilerimizin kullanacağı bahçeden dersliklere kadar tüm mekanları 4+4+4 sistemine göre dizayn ediyoruz. 1.sınıflarla ilgili de yaş gruplarına göre düzenleme yaparak çocuklarımızın gelişimlerine uygun sınıf ortamları oluşturuyoruz.? dedi.

Yeni sisteme göre kolejin anaokulu, ilkokul ve ortaokul bina ve bahçelerini ayırdıklarını ifade eden Yayla, ?Ayrıca yeni yemekhanesi, kaplı spor salonu, konferans salonu, kütüphane, bilgisayar salonu, görsel sanatlar, müzik, resim atölyeleri, tüm sınıflarda son sistem akıllı tahta ve tamamen yenilenen iç ve dış dizaynıyla öğrencilere en güzel eğitimi vereceğiz.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber