'Zafer Bayramı'nı milletçe birlik içinde kutlamanın coşkusunu yaşıyoruz'

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, ?Zafer Bayramı'nın 90. yıl dönümünü bir kez daha milletçe birlik ve beraberlik içinde, gurur ve coşku ile kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ağustos 2012 10:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'da 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri Vali Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya yılmaz ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan'ın Atatürk anıtına çelenk sunmasıyla başladı. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende konuşan Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, ?Bugün vatan toprağının düşman işgalinden kurtuluşu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen Zafer Bayramı'nın 90. yıl dönümünü bir kez daha milletçe birlik ve beraberlik içinde, gurur ve coşku ile kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz." şeklinde konuştu.

Bu zaferin Türk milletinin ve kahraman Türk ordusunun ne kadar olumsuz olursa olsun her şartta, ne kadar güçlü olursa olsun her düşmana, kutsal saydığı değerler uğruna mücadeleden yılmayacağının önemli bir örneğini teşkil ettiğini ifade eden Vali Aksoy, sözlerine şöyle devam etti: "Toprakları işgal altında olan milletimize kayıtsız ve şartsız bağımsızlığı ve milli egemenliği yaşatan ve aynı zamanda milletimizin hürriyetini asla vazgeçmeyeceğini bütün dünyaya gösteren bu zaferle Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri atılmıştır. Bu ülkeyi bizlere bırakan başta siz olmak üzere Kurtuluş Savaşı'nın kahraman şehitlerini rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Aziz hatıran önünde saygıyla eğiliyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber