Kocasını üniversiteli sevgilisine öldürttü/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Eylül 2012 13:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da yaklaşık 3 hafta önce evinde 12 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan kişinin, eşinin üniversite öğrencisi sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Ankara'dan Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi'nde oturan kızı H.B'ye ziyarete gelen emekli Osman Nuri Ç'nin (54), kızının evinde 12 yerinden bıçaklanarak ve boğazı kesilerek öldürülmesiyle ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı.

Soruşturmada cinayetin işlendikten sonra evdeki eşyaların dağınık olduğu ve cep telefonunun çalındığı belirlendi. Evin kapı ve pencerelerinde zorlama bulunmadığını tespit eden polis ekipleri, olaya ?hırsızlık? süsü verilebileceği şüphesi üzerine, çelişkili ifadeler veren Osman Nuri Ç'nin eşi Safiye Ç'yi (44) takibe aldı.

Safiye Ç'nin eşiyle bir süredir problemler yaşadığını öğrenen polis ekipleri, Safiye Ç'nin yaklaşık 1 yıl önce bir televizyon kanalında arkadaş edinmeyle ilgili alt yazıda geçen cep telefonunu arayarak Mersin Üniversitesi Otomotiv Öğretmenliği son sınıf öğrencisi Şuayip Ş. ile tanıştığı tespit etti.

Safiye Ç. ile Şuayip Ş'nin aralarında gönül ilişkisi bulunduğunu belirleyen polis ekipleri, Safiye Ç'nin Şuayip Ş. ile olaydan birkaç gün önce otobüs ile Antalya'ya eşi ve kızının yanına geldiğini belirledi. Şuayip Ş'nin yine aynı mahalledeki bir pansiyona yerleştiği, cinayetin de bu olaydan birkaç gün sonra işlendiğini tespit eden polis ekipleri, haklarında gözaltı kararı çıkarttığı Safiye Ç. ve Şuayip Ş'yi Ankara'da birlikte yaşadıkları evde gözaltına aldı. Zanlıların polisteki ifadelerinde suçlarını itiraf ettiği öğrenildi.

Safiye Ç'nin olay günü eşi ve kızıyla birlikte evlerinin yakınında bulunan dünürlerine gitmek için yola çıktıkları, bu sırada Safiye Ç'nin ?İlaçlarımı evde unuttum. Eve dönüp ilaçlarımı alabilir misin? diyerek eşini kızının evine geri gönderdiği belirtildi. Safiye Ç'den aldığı yedek anahtar ile eve giren ve burada beklemeye başlayan Şuayip Ş'nin ise eve gelen Osman Nuri Ç'yi ?Kasatura? olarak tabir edilen bıçakla 12 yerinden bıçakladığı ve boğazını keserek öldürdüğü kaydedildi.

Zanlının olaya hırsızlık süsü vermek için evdeki elbiseleri karıştırdığı ve Osman Nuri Ç'nin cep telefonunu alarak kaçtığı bildirildi.

Cinayet Büro Amirliği'nde sorguları tamamlanan zanlılar, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

-Olayın geçmişi-

Ankara'dan Muratpaşa ilçesi Güzeloba Mahallesi Efeler Sokak'ta oturan ziyarete gelen emekli Osman Nuri Ç. (65) 6 Ağustos'ta kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğrayarak öldürülmüştü. Eşinden yaklaşık 40 dakika haber alamayan eşi Safiye Ç. kızıyla eve geldiklerinde Çelebi'nin kanlar içinde cansız bedeniyle karşılaşmıştı.

Olayın şokuyla bağırmaya başlayan anne ve kızın seslerini duyan komşularının ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri soruşturma başlatmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber