İşadamlarına gıda ve yan sanayi fırsatları uyarısı

Karadeniz ve Kafkasya Uluslararası İşadamları Birliği Kurucusu Samsunlu işadamı Mehmet Ali Coşkuner, İstanbul'da 2012 yılı içinde yapılacak olan gıda ürünleri ve yan sanayi fuarları hakkında bilgi verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2012 14:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fuarların işini büyütmek ve gelişen teknolojiye ayak uydurma bakımında işletme sahipleri için bulunmaz bir nimet olduğunu kaydeden Coşkunel, bu sene CNR Expo'da, Gıda 2012 World Food Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı, IPACK 27. Uluslararası Ambalaj Paketleme ve Gıda İşleme Sistemleri Fuarı ile INGREDIENTS Türkiye Gıda Katkı Maddeleri Özel Bölümü'nün aynı anda gerçekleşeceğini belirtti.

Karadeniz ve Kafkasya Uluslararası İşadamları Birliği Kurucusu Coşkuner fuarlarda yer alacak olan ürünleri şöyle sıraladı: "Gıda 2012 Fuarı'nın katılımcı profilinde, süt ve süt ürünleri, et ürünleri, şekerleme ürünleri ve çikolata, dondurulmuş hazır gıda, konserve ürünleri, doğal ve organik ürünler, gıda katkı ve yardımcı maddeleri, alkolsüz içecekler, çay ve kahve ürünleri, dondurulmuş deniz ürünleri, bitkisel yağlar, zeytin, unlu gıdalar ve makarnalar, helal gıda ürünleri, reçel, bal, pekmez ve helva ürünleri, bakliyat, baharat, kuruyemişler, soslar, bebe gıdaları, yaş meyve, sebze ve diğer gıda ürünleri yer alacaktır. IPACK 2012 Fuarı'nda ise gıda işleme makineleri, şişe yıkama, dolum ve kolileme makineleri, 4kenarı yapışık sistemler, termoform sistemler, konveyör sistemler, zarf tipi paketleme makineleri, özel paketleme makineleri, hamur işleme makineleri, ekmek ve unlu mamul pişirme fırınları, pasta, bisküvi, çikolata ve şekerleme üretim makineleri ve ekipmanları yer alacaktır. Bu çerçevede, bahse konu fuarlar ile ilgili daha fazla bilgiye ulaşmak için aşağıda yer alan iletişim adresleri ile irtibat kurulması gerekmektedir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber