Polis hırsızlara göz açtırmıyor

İzmir'in Aliağa ilçesinde, hırsızlık yapmak amacıyla İstanbul'dan geldiği belirlenen 3 kişi polis tarafından yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2012 15:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Lozan Caddesinde, Y.T (45)'ye ait daireden elektronik eşya ve altın çalındığı ihbarının ardından Aliağa asayiş büro ekipleri başka bir olaya giderken hırsızlık yapıldığı ihbarının telsiz anonsundan geçilmesi ile bölgeye yakın durumundan şüphelendiği 3 kişiyi gözaltına aldı. Gözlem altına alınan 3 kişinin yapılan kimlik sorgularında hırsızlık suçlarından birden fazla sabıkası olduğu ortaya çıkınca ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Bölge yakınında yapılan araştırmada, park halinde bulunan kiralık 34 UU 2706 plakalı araçta yapılan aramada, Y.T'ye ait daireden çalındığı belirlenen elektronik eşyalara ulaşıldı.

İstanbul'da kiraladıkları araç ile Aliağa'ya hırsızlık yapmak amacı ile arkadaşları O.D.(21) tarafından çağırıldıklarını ifade eden M.A.(30), H.T.(23), C.Ç.(29) çıkarıldıkları mahkemece tutuklu yargılanmalarına karar verildi.

Üç zanlı, Aliağa Şakran Kapalı Cezaevine gönderildi. Hırsızlık yapmak maksadı ile 3 zanlıyı Aliağa'ya çağıran firari O.D. için yakalama müzekkeresi çıkarıldı.

Soygunun ardından kiralık araçta çıkan elektronik eşya ve altın takılar sahibi Y.T'e teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber