Alkollü kocanın yaraladığı kadın hastaneye kaldırıldı

Küçükçekmece'de eve alkollü gelen 40 yaşındaki Öner Genç, eşi Gönül Genç'i çocuklarının gözü önünde tekme tokat dövdü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Eylül 2012 07:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kendini sokağa atarak kaçan kadın, yakınları tarafından hastaneye kaldırıldı.

Olay, Halkalı Merkez Mahallesi 1. Sokak 24 numarada dün saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Bir gıda firmasında çalışan Öner Genç, arkadaşlarıyla birlikte eğlendikten sonra aşırı alkollü şekilde eve geldi. Öner Genç, kendisini kapıda karşılayan 33 yaşındaki karısı Gönül Genç'i, 5 yaşındaki Ceyhun ile 10 yaşındaki Buse adlı çocuklarının önünde tekme tokat dövmeye başladı. Gönül Genç, bir fırsatını bularak kendisini sokağa attı. Durumu yakınlarına bildiren genç kadın, olay yerine çağırılan ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yüzünün büyük bölümü şişen ve dudaklarında yaralar oluşan Gönül Genç, tedavi altına alındı.

Daha önce de kocası tarafından birkaç kez şiddete maruz kaldığını belirten Gönül Genç, ?Dışarıda alkol alıp eve geldi. Beni öldüresiye dövdü. Bir fırsatını bulup ayakkabılarımı alıp evden kaçtım. Sonra kardeşlerime haber verdim. Evde kalsam belki şu an yaşamıyordum. Kesin olarak beni öldürürdü. Her alkol alışında beni dövdü. Ancak ilk defa bu kadar şiddetlisiyle karşılaştım. Kocamın şu an nerde olduğumu bilmiyorum. Bildiğim tek şey canımı kurtardığım? diye konuştu.

Gönül Genç'in ifadesini alan polis ekipleri, karısına şiddet uyguladıktan sonra kayıplara karışan Öner Genç'i yakalamak için inceleme başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber