Duygu öğretmen ölü bulundu

Muğla'nın Milas ilçesinde 34 yaşındaki Tarih Öğretmeni Duygu Öztekin evinde 4 yaşındaki oğlu tarafından ölü bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 11:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nde 3 yıldan bu yana Tarih Öğretmeni olarak görev yapan ve Cumhuriyet Mahallesi, Taflan Sokak, Altınkent Sitesi'nde ikamet eden Öztekin, bir yıldan bu yana 4 yaşındaki oğlu Şevket Doğan'la 1 yıldır eşinden ayrı yaşıyordu. Yakınlarının verdiği bilgiye göre bir süredir psikolojik tedavi gören Öztekin, gece saat 03.30 sularında öğrencisi Gülcan Özel'e ?Seni çok seviyorum. Bana bir şey olursa, anahtar paspasın altında.? şeklinde mesaj attı.

Sabah 9 sularında Duygu öğretmenin 4 yaşındaki oğlu Şevket Doğan, annesinin ağzından kan geldiğini gördü. Doğan, çocuk refleksiyle annesinin ağzına yara bandı kapattıktan sonra, alt komşuya inerek durumu haber verdi.

Kapının kilitli olmamasından faydalanarak içeri giren komşular, Duygu öğretmenin tepki vermediğini görünce durumu 112 acil ekiplerine haber verdi. 112 ekipleri, şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Duygu öğretmenin yatak odasında cansız bedeniyle karşılaştı. Evde yapılan incelemede, öğretmenin yanı başında boş 2 kutu anti depresan ilaçlar bulundu. Acı haberi alan Öztekin'in öğrencileri ve arkadaşları eve akın etti. Milas Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy da olay yerine gelerek bilgi aldı.

Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Duygu öğretmenin cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber