Yozgat zabıtasından gazetecilere ziyaret

Yozgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, teşkilatının kuruluşunun 186. yıl dönümü nedeniyle ilde yayın yapan yerel ve ulusal gazeteleri ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Eylül 2012 21:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kuruluşunun 186. yıl dönümü nedeniyle il yöneticilerini ziyaret eden Yozgat Belediyesi Zabıta Müdürü Musa Baran ve zabıta ekipleri, öğleden sonra da gazete bürolarına ziyaretlerde bulundu. Zaman Gazetesi Bürosu'nu ziyaret eden Zabıta Müdürü Baran, son zamanlarda gelen şehit haberleri nedeniyle zabıta haftasını buruk kutladıklarını söyledi. Baran, "Kuruluş yıl dönümünü her yıl kutladığımız gibi bu yıl eğlenceli geçmeyecek biraz buruk kutlayacağız. Çünkü son günlerde gelen şehit haberlerinden dolayı böyle bir karar aldık. Bu sebeple teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü bir takım etkinliklerle kutlayacağız. Bizler zabıta olarak ilimizde halkımızın rahatı ve huzuru için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Zaman Gazetesi Yozgat Temsilcisi Şenol Uryan da Zabıta Müdürü Baran'ı tebrik ederek, zabıta teşkilatının çok köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirtti. Uryan, Zabıta Müdürü Baran'a başarılar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber