Gökkuşağı, kırtasiyede bol alternatif sunuyor

Okulların açılmasına sayılı günler kala Akyazı Gökkuşağı Işık Kırtasiye, yeni eğitim sezonunu 8 Eylül Cumartesi günü törenle başlatıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 14:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Firma yöneticisi Sait Arık, yeni eğitim ve öğretim dönemine en güzel, en kaliteli ve en uygun ürün seçenekleriyle gireceklerini söyledi. Gökkuşağı Kırtasiye olarak; aile ve okul eğitimine destek veren, okuma sevgisi, bilinci ve alışkanlığını herkese kazandırmayı amaçlayan mağazacılık anlayışı benimsediklerini belirten Müdür Sait Arık, "Çocukların sürekli ihtiyacı olan kırtasiye ürünlerinde sezon için özel fiyat düzenlemesine gittik. Eğitime destek olarak, MEB'in tavsiye ettiği temel eserler özel fiyata üçlü paketler halinde müşterilerin beğenisine sunduk. Kırtasiyeden okul kitaplarına, kalemden çantaya, teknolojik ürünlerinden temel eserlere kadar birçok ürünü kampanyalı olarak satışa sunduk. Çocukların okula eksiksiz başlaması için bütün ürünler alternatifli olarak raflardaki yerini aldı.? diye konuştu.

Sait Arık, firma olarak satışa sundukları bütün ürünlerde sağlığa uygunluk ve kaliteye dikkat ettiklerinin altını çizdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber