Ergün: Zabıta, belediyenin aynasıdır

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, zabıta memurlarının belediyenin aynası konumunda olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 15:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zabıta Teşkilatı'nın 186. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Zabıta Müdürü Aydoğan İra ve zabıta personelinden oluşan bir grup, Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Ergün, zabıtanın yürüttüğü görevin kolay bir görev olmadığını söyledi. Zabıtanın, belediyenin aynası konumunda olduğunu dile getiren Ergün, ?Çünkü vatandaşla sürekli iç içe olan bir çalışma yürütüyorsunuz. Belediyenin vatandaşla temasını sağlayan bir birimsiniz. Yapmış olduğunuz çalışmalar nedeniyle sizlere şahsım ve Manisa halkı adına teşekkür ediyorum.? dedi.

İl merkezi nüfusunun 350 bine geldiğini ve şehir içerisinde yaşanan işgaller ile bütün kontroller noktasında çalışma yürüten zabıtanın yoğun mesai harcadığını dile getiren Ergün, ?Yaptığımız çalışmalar özveri ve güç istiyor. Sizler özveriyle çalışmalarınızı yürütürken biz de her zaman sizin yanınızdayız ve size güç vermeye hazırız. Bunun bilinmesini istiyorum.? şeklinde konuştu.

Zabıta Müdürü Aydoğan İra da ?Sizlerin verdiği destek sayesinde Manisa'da görevimizi en iyi şekilde yerine getirmenin çabası içindeyiz. Personelimizle birlikte halkımızın huzuru için çalışıyoruz. Bundan sonra da görevimizi sizlerin de desteğiyle en iyi şekilde yapmaya devam edeceğiz.? ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Zabıta Teşkilatı'nın 186. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün makamında pasta kesildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber