Muratpaşa, Çin'deki fuarda tanıtılıyor

Antalya'nın merkez Muratpaşa ilçesi, Çin'in Guilin kentinde düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı'nda Muratpaşa Belediyesi'nin açtığı stant ile tanıtılıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Eylül 2012 15:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tanıtım faaliyetine Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen de katılıyor.

Muratpaşa Belediyesi'nin kardeş kenti Guilin'de düzenlenen 'China Guilin İnt Tourism Expo 2012' açılış seremonisiyle başladı. Çin'in en önemli turizm fuarı sayılan ve 60 ülkenin katıldığı Guilin Turizm Fuarı'nda Muratpaşa Belediyesi de stant açtı. Açılış seremonisinde Guilin Belediye Başkanı Li Zhigang tarafından ?özel konuk' olarak takdim edilen Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, kısa bir konuşma ile katılımcıları selamladı. Muratpaşa Belediyesi'nin ve Antalya'nın tanıtımının yapıldığı stant ise ilgi odağı oldu.

Süleyman Evcilmen ile birlikte fuara katılan meclis üyeleri Deniz Fırat Budak, Erdem Armen, Gürsel Karabayır, Hüseyin Kazancı ve Mustafa Karaman'dan oluşan heyet fuar süresince diğer katılımcı ülke temsilcileriyle bir araya gelerek yerel yönetimler arası işbirliği ve turizm hareketlerinin güçlendirilmesi yönünde görüşmeler yapacak. 8 Eylül'e kadar devam edecek fuarı 160 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber