Gaziantep Emniyet Müdürü Oğuz, alkışlarla uğurlandı

İçişleri Bakanlığı'nın İl Emniyet Müdürlüğüne ilişkin atama kararı ile merkeze alınan Gaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz veda töreninde duygulu anlar yaşarken alkışlarla uğurlandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 20:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'e geldiği günden bu yana polisi halkla buluşturan ve halkla iç içe polisin çalışmalarını yürüten Gaziantep Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz için Gaziantep Emniyet Müdürlüğü bahçesinde uğurlama töreni düzenlendi. Törene Vali Yardımcıları, Gazinatep Cumhuriyet Başsavcısı, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, sivil toplum örgütü başkanları, üniversite rektörleri ve işadamları katıldı. Emniyet Müdürü Oğuz törende kendini uğurlamak için gelen emniyet müdür yardımcıları ve polislerle tek tek tokalaşarak vedalaştı. Duygulu anlar yaşayan Emniyet Müdürü Oğuz mesai arkadaşları ile vedalaştıktan sonra protokol üyeleri ve gazetecilerle de vedalaşarak emniyet müdürlüğünden ayrıldı.

Emniyet Müdürü Oğuz, göreve geldikten sonra ki süre zarfında Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün başarı grafiklerindeki istatistikleri alt üst ederek başarılı operasyonlarla uyuşturucu, kaçakçılık ve mali suçlara gibi birçok suçun önüne geçilmişti. Özellikle uyuşturucu ve kaçakçılık olayları ile ilgili ele geçirilen uyuşturucu ve gümrük kaçağı bütün ürünler ikiye katlanmıştı. Gözaltına alınan şahıs ve tutuklama sayıları ise aynı şekilde artış olduğu gözlenmişti. Yine Emniyet Müdürü Oğuz döneminde oluşturulan ekipler sayesinde yankesicilik, dolandırıcılık, hırsızlık ve cinayet gibi yüzlerce olay ise faili meçhul kalmadan kısa sürede çözüldü. Polisi halkla iç içe getiren Emniyet Müdürü Oğuz'un oluşturduğu Toplum Destekli Polis ekipleri ise halkın içine girerek polis vatandaş işbirliğini güçlendirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber