Belediye Başkanı Çakır: Konak'ta sorunları çözmek için çalışıyoruz

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Konak Mahallesi'nde altyapı, üstyapı sorunlarının çözümü için yoğun bir gayret gösterdiklerin belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 20:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Konak Mahallesi'nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Konak Mallesi'nde sorunlarının çözümü için büyük bir gayretle çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Çakır, mahalle giriş caddesi başta olmak üzere, meydanı düzenleme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. 10 bin metrekare kaplama çalışması yaptıklarını anlatan Çakır, "Buradaki çalışmaları yapmadan önce alt yapı eksikliklerini giderdik. Bu kazı esnasında buradan doğalgaz ana hattını da yaptırdık. Konak Meydanı'nda sulama kanalı geçiyor. Bu kanalın evlerin zeminine zarar vermemesi için boru içine alarak çözeceğiz. Yine Konak'ta yağmur drenaj kanallarını yaptık. Konak'taki eksikliklerimizi bu ayın sonuna kadar tamamlamaya çalışacağız." dedi.

Eski belediye binasının okuma merkezine dönüştürüldüğünü dile getiren Çakır, burada çocuklara ücretsiz eğitim verildiğini aktardı. Önümüzdeki eğitim sezonunda 130 öğrenciye ücretsiz kurs hizmeti vereceklerini ifade eden Çakır, yapılan hizmetlerin tamamlanmasıyla birlikte Konak'ın daha güzel bir hale geleceğini söyledi.

Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Nas ise Konak'ta güzel çalışmalar yapıldığını belirterek, "Konak'ın girişinden itibaren meydana kadar yapılan alt yapı ve düzenleme çalışmaları mahallemizi güzelleştirdi. Belediye Başkanımız Ahmet Çakır buradaki eksiklikleri gördü. Bu eksikliklerin giderilmesiyle mahallemiz daha da güzelleşecek. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber