Niksar'da 3. Etap TOKİ konutlarının teslimine başlandı

Ak Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, Kayapaşa Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan 3. Etap TOKİ konutlarının hak sahiplerine teslim edilmesi için işlemlerin başladığını bildirdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 21:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yıldız, yaptığı yazılı açıklamada, her gün 60 dairenin teslim işlemini gerçekleştirileceğini belirtti.

İlk gün teslim işlemlerinin yapıldığı mekanı ziyaret ettiğini anlatan Yıldız, "Okuluyla, camisiyle, çarşısı ve kreşiyle, üç etapta toplam 776 konutu inşa eden TOKİ Başkanlığı Niksar'ımızda, takdire değer kalıcı yatırımlar yaptı" dedi.

Niksar'da konut kültürünün yerleşmesinde, inşaat sektörünün canlanmasında TOKİ'nin öncülük yaptığını ifade eden Yıldız, "Niksar konut üretiminde çevre ilçelere göre çok önlerde yer alıyor. Müteahhitlik sektörünün ilgisi konut sektörüne kaydı. Bu da sevindirici bir durum oldu. Kentleşmenin temelinde planlı ve sağlıklı yapılaşma vardır. Yeşil alanlarıyla, sosyal mekanlarıyla modern bir kent görünümü kazanılmasında TOKİ'nin katkısı asla inkar edilemez" ifadelerini kullandı.

Yıldız, TOKİ konutlarının planlanmasında, arsa temininde, yapım işlemlerinin takibinde katkı veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Ak Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, Eski Belediye Başkanı İdris Şahin ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Muhabir: Recep Bilek / Tuba Karahan

Yayıncı: Cemal Coşkun

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber