EMO'dan 'Elektrik İç Tesisleri Proje Hazırlama Eğitimi'

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Adana Şubesi tarafından 'Elektrik İç Tesisleri Proje Hazırlama Eğitimi' açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Eylül 2012 16:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

EMO şube binasında, 2 gün süreli eğitime 25 elektrik mühendisi katılıyor. EMO Meslek İçi Sürekli Eğitim Merkezi (MİSEM) eğitmeni elektrik mühendisi Orhan Örücü tarafından verilen kursu tamamlayan ve yapılacak sınavda başarılı olanlara sertifika verilecek.

MİSEM Eğitmeni Orhan Örücü, eğitim kapsamında kuvvet, aydınlatma, reaktif güç kompanzasyonu tesisleri, koruma, haberleşme, yangın haber verme, güvenlik ve benzeri sistemlerin teknik gereksinimlere uygun projelendirmenin sağlandığını söyledi.

EMO Adana Şube Başkanı Mehmet Mak, bu yıl açılan 9 kursa meslektaşlarından 139 kişinin katılarak sertifika aldığını söyledi. Kursların, üyelerden gelen talepler ve ihtiyaçlar doğrultusunda açıldığını belirten Mak, ?YG tesislerinde işletme sorumluluğu eğitiminin İskenderun'da, patlayıcı/parlayıcı ortamlarda elektriksel güvenlik temel eğitimi, elektrik smm, enerji nakil hatları proje, yangın algılama ve uyarma sistemleri, katodik koruma, enerji kimlik belgesi uzmanı (yeni tasarlanan bina), elektrik tesislerinde topraklamalar ve elektrik iç tesisleri proje hazırlama eğitimleri ise Adana Şubesi'nde veriliyor." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber