Gazeteciler Altın Koza'da yarışacak

Adana Büyükşehir Belediyesi, Altın Koza Film Festivali etkinlikleri kapsamında geleneksel hale getirilen 'Altın Koza Haberleri Basın Özendirme Yarışması' bu yıl da gerçekleştirilecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Eylül 2012 16:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre, bu yıl 17-23 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek 19. Altın Koza Film Festivali'nin, yerel ve yaygın medya aracılığı ile kamuoyuna daha iyi duyurulması amacıyla böyle bir yarışma düzenlendiği bildirildi.

Haber, haber fotoğrafı, röportaj, köşe yazısı, araştırma-inceleme, sayfa düzeni, televizyon haberi, televizyon programı ve televizyon kurgu-montaj, internet köşe yazısı ile internet araştırma-inceleme dallarında ödüllerin verileceği yarışmanın başvuruları, 15-30 Eylül tarihleri arasında yayınlanmış Altın Koza Film Festivali ile ilgili eserleri kapsayacak. Yarışmaya katılmak isteyen basın mensupları, eserlerini tek nüsha olarak 5 Ekim 2012 tarihine kadar Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu'na teslim edebilecek. Yarışmada dereceye giren eser sahiplerine ödülleri, tarihi daha sonra açıklanacak bir törenle verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber