Oğlunun üniformasını beğenmedi, kendi markasını yarattı

Sakaryalı iş kadını Nagihan Akdemir, oğlunun okul üniformasını beğenmeyince okul yönetiminin de onayını alarak başladığı üniforma dikim işinde, kendi markasını yaratarak Türkiye genelinde tanınan bir marka haline geldi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2012 08:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akdemir, 8 yıl önce oğlunun okul kıyafetlerini beğenmeyince, okul üniforması konusunda kendi markasını yarattı. Oğlu Berk'i 8 yıl önce özel okula kaydettiren Akdemir'in iş hayatı, okulun üniformalarını beğenmeyince değişti.

Beğenmediği üniformalarla ilgili olarak okul yönetimiyle görüşen Akdemir, yönetimin önerisini istemesi üzerine mağaza sahibi kocası Bilal Akdemir ile üniforma üretmeye karar verdi.

Şu anda kentteki birçok okulun üniformalarını üreten Akdemir, kısa zamanda tüm Türkiye'de bilinen bir marka yaratmayı başardı. Eşinin dükkanın içinde başladığı işini daha da geliştiren Akdemir, kendi ayakları üzerinde duracağı yeni mağazasını da açtı.

-Önce Sakarya, sonra tüm Türkiye'de beğenildi-

Akdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 8 yıl önce oğlunun okulunda tesadüf eseri başladığı iş hayatının kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Tüm Türkiye'de bilinen bir marka yaratmanın kendisine inanılmaz bir güç verdiğini anlatan Akdemir, okul, fabrika ve üniversitelerin tekstil ihtiyacını karşıladıklarını söyledi.

Nagihan Akdemir, yeni hedeflerinin olduğunu da vurgulayarak, "Çizgilerini ve renklerini beğenmediğim üniformaların yerine daha sağlam çizgiler ve renklerden oluşan kombinasyonlar yaptım. Önce Sakarya'da sonra da tüm Türkiye'de beğenildi. İnsanlar, yeter ki kendilerine güvensin" dedi.

Şu anda 85 üniversitenin yıl sonu mezuniyet kıyafetlerini hazırladığına işaret eden Akdemir, "Tesadüf eseri başladığım bu işte çok iyi noktalara geldim. Şu anda çok sayıda müşterim var. İyi bir gelir kapısı elde ettim. İşimi daha geliştirip tüm Türkiye'nin üniformasını yapmayı istiyorum" ifadelerini kullandı.

Muhabir: Erol Ulu

Yayıncı: Murat Paksoy

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber