Cizre'de gazeteciler Emniyet Müdürü İçli'yi ziyaret etti

Cizre'de görev yapan yerel ve ulusal basında çalışan gazeteciler, ilçeye kısa süre önce atanan Emniyet Müdürü Ercan İçli'yi makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2012 15:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Müdürü Ercan İçli, gazetecilerin kamuyu bilgilendirme adına önemli bir görevi yerine getirdiklerini söyledi. İçli, "Ben bakıyorum, bizim olduğumuz her yerde gazeteciler var. Bizim olmadığımız yerlerde de var. Bu kadar tempoya nasıl dayanıyorsunuz?? dedi.

Cizre'ye hizmet etmek için geldiklerini belirten İçli, şöyle konuştu: ?Burada vatandaşlarımıza en iyi yolu öğretmek ve göstermek gayretindeyiz. Hiç kimseyi kırmadan, hiç kimseyi incitmeden görevimizi yapmaya gayret ediyoruz. Gelen ekibimizin hepsi deneyimli ve çalışkan bir kadrodur. Burası çalışılması gereken bir yerdir.?

Gazetecilerden Okan Öztürk, Emniyet Müdürü İçli'ye teşekkür ederek, ?İlçemizde meydana gelen olaylar hakkında kamuoyunu aydınlatma noktasında, Emniyet Müdürlüğü ile gazeteciler arasında bilgi akışının, yasaların izin verdiği ölçüde sağlıklı bir şekilde yaşandığını görüyoruz. Bu anlamda da size teşekkür ediyoruz.? diye konuştu.

Ziyarete; Cizre'de görev yapan Cihan Haber Ajansı Muhabiri Ali Güven, İlke Haber Ajansı Muhabiri Abit Dündar, Dicle TV Şırnak Temsilcisi Okan Öztürk ve Cizrem Gazetesi Muhabiri Ekrem Gerden katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber