Şehit aileleri bir araya geldi

Sakarya'da şehit aileleri birbirlerini yalnız bırakmıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2012 21:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehit Ahmet Çondul ve Regaip Şahin'in aileleri Sakarya Valiliği Şahit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü'nün organizasyonu ile Şehit Ahmet Tarım'ın eşi Neslihan Tarım'a ziyarette bulundu. Duygu dolu geçen ziyarette şehit eşi Neslihan Tarım şehit ailelerinin bu birlikteliğinin güvenlik güçlerine en büyük manevi destek olduğunu belirtti.

Gaziantep'te, El Kaide terör örgütüyle girilen çatışmada 24 Mart 2008 tarihinde şehit olan özel harekat polisi Ahmet Çondul'un babası Selahattin Çondul ve annesi Necmiye Çondul ile Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen helikopter kazasında 22 Temmuz 2012 günü şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Regaip Şahin'in babası Hayrettin Şahin, annesi Sevim Şahin ve kardeşi Fazilet Şahin, Hatay'ın Dörtyol ilçesi Amanoslar kırsalında, teröristlerin açtığı ateş sonucu 17 Mayıs 2012 tarihinde şehit olan Jandarma Teğmen Ahmet Tarım eşi Neslihan Tarım'ı ziyaret ettiler.

Şehit Jandarma Teğmen Ahmet Tarım'ın eşi Neslihan Tarım, Sakarya Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen ziyarete katılan şehit ailelerine duyduğu memnuniyeti ifade ederek, şehit ailelerinin bu birlikteliğinin güvenlik güçlerimiz için en büyük manevi destek olduğunu belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber