Balıkesir Belediyesi 'Okullar Hayat Olsun' projesine destek veriyor

Milli Eğitim Bakanlığı'nın "Okullar Hayat Olsun" adlı projesinin ortakları orasında yer alan Balıkesir Belediyesi, şehir merkezindeki okullarda çeşitli çalışmalar yapıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye ekipleri, okulların bahçelerini düzenleyerek paslanmaz çöp kutuları, geri dönüşüm kutuları ve banklar koydu. Ayrıca çevre temizliğinin yapıldığı okul önlerine yaya geçidi çizgileri çizildi ve bahçeler ilaçlandı.

Çiğdem Batubey İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek yardım çalışmalarını yerinde inceleyen Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, şehir merkezindeki okullara yardım ve desteklerinin kesintisiz süreceğini söyledi. Başkan Ok, Vali Yardımcısı Selda Dural, Başkan Yardımcısı Ali Öztozlu ve İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın ile birlikte yaptığı gezide, Müdür Necati Yıldırım eşliğinde okulu gezerek bilgi aldı. Ok, proje ortaklarından biri olan Balıkesir Belediyesi'nin, okulların fiziki eksikliklerini tamamlama konusunda yardımlarda bulunduğunu söyledi. Bütün okullarda bu tür çalışmaları yapacaklarını, okulların yeni eğitim öğretim yılına fiziki ihtiyaçlar bakımından eksiksiz girmesinin eğitimin kalitesiyle ilgili olduğunu belirtti. Vali Yardımcısı Dural ve İl Milli Eğitim Müdürü Aydın da belediyenin projeye katkılarının küçümsenemeyecek boyutta olduğunu kaydetti. Dural ve Aydın, Başkan Ok'a teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber