Kaymakam Gale'den, Arakan'a yardımda bulunan hayırseverlere teşekkür plaketi

Yozgat Yerköy Kaymakamı Bayram Gale, Arakanlı Müslümanlar için düzenlenen yardım kampanyasına destek veren yardımseverlere teşekkür plaketi takdim etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 18:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yerköy Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğü tarafından Arakanlı Müslümanlar için ortaklaşa düzenlenen yardım kampanyasında, bin TL ve üzeri yardımda bulunan vatandaşlar, Kaymakam Bayram Gale'yi makamında ziyaret etti.

Kaymakam Gale, Türk insanının, her zaman yardıma muhtaç insanların yanında olduğunu belirterek, "Dünyanın neresinde bir Müslüman zulme uğramışsa, yardıma muhtaçsa oraya mutlaka Türk insanının yardım eli uzanmıştır. Bizler örf, adet, gelenek ve göreneklere bağlı bir millete sahibiz. Bizim kültürümüzde paylaşma duygusu her zaman olmuştur. Bunun en güzel örneğini şu an sizler Arakanlı Müslüman kardeşlerimize yaparak bir kez daha göstermiş oldunuz. İnşallah bu yardımlar artarak devam eder ve oradaki kardeşlerimizin yaralarının sarılmasına bir nebze olsun katkı sağlar. Bu vesile ile yardım kampanyasına destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Daha sonra yardımsever vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Kaymakam Gale, kampanyaya destekte bulunan Yozgat Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği Başkanı ve Çelikler Şirketler Grubu Başkanı Ayhan Çelik'e, Poyraz Köyü Muhtarı Remzi Karabulut, Kayadibi Köyü Muhtarı Veli Turhan ve ilçe esnaflarından Ahmet Akyüz'e teşekkür plaketi verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber