'Para vereceğiz' dediler, bilezikleri çaldılar

Karaman'da pazardan dönen yaşlı kadının kolundaki bilezikler, "Dedemiz vefat etti. Onun parasını yardım için dağıtıyoruz. Hem bilezikleri hem vereceğimiz paraya dua okuyacağız" diyen 2 kişi tarafından kolundan çıkarıldıktan sonra çalındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2012 18:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İddiaya göre, Ali Şahane Mahallesi'ndeki pazardan dönen S.D.'nin (68) yanına gelen kimliği belirsiz 2 kişi yakındaki apartman dairesini göstererek, "Evimiz burada. Dedemiz vefat etti. Onun adına mevlit okutuyoruz ve onun parasını yardım için muhtaç kişilere dağıtıyoruz. Sizin çevrenizde yardıma muhtaç kişi var mı?" diye sordu. Yaşlı kadın da şüphelilere torunun üniversitede okuduğunu söyledi.

Bunun üzerine şüpheliler, "Tamam o zaman torununa para verelim" dedikten sonra şapkasının içinden çıkardığı parayı kadına vermek istedi. Parayı almak istemeyen yaşlı kadın, şüphelilerin uzun uğraşları sonunda parayı almayı kabul etti. Ancak şüpheliler yaşlı kadına, "Sana vereceğimiz paraya ve bileziklere dua okuyacağız" diyerek kadının bileziklerini çıkarmasını istedi. Şüpheliler, yaşlı kadının kolundan çıkardığı bilezikleri alarak kayıplara karıştı. Olaydan sonra S.D., "Kendi emeklerimle biriktirip almıştım, şimdi çaldılar. Ama hala ben bu oyuna nasıl geldim daha anlayamadım. Ne insanlar varmış. Allah kimsenin başına vermesin" diyerek tepki gösterdi. Polis, aldığı eşkal doğrultusunda yaşlı kadının bileziklerini çalarak kaçan 2 kişiyi yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber