ODTÜ'de öğretmenlere 'FATİH' eğitimi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2012 14:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ODTÜ'de düzenlenen Uluslararası Eğitim Kongresi'nde, FATİH Projesi kapsamında eğitim veren pilot okulların öğretmenleri, sanal sınıflarda meslektaşlarına tablet bilgisayar ve akıllı tahta eğitimi verdi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri işbirliğiyle ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde açılışı yapılan ve üç gün sürecek kongrede, çeşitli ülkelerden gelen eğitimciler de öğretmenlerle deneyimlerini paylaştı.

Kongrede ayrıca kurulan sanal sınıfta FATİH Projesi'nin deneyimli öğretmenleri ve uzmanlar tarafından öğretmenlere tablet bilgisayar ve akıllı tahta eğitimi verildi.

SEBİT Eğitim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sadi Türeli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kongrenin dünyada bilgisayarlı eğitimle yapılan gelişmeleri takip etmek hem de Türkiye'de yapılan çalışmaları tanıtmak amacıyla düzenlendiğini anlattı.

Kongre süresince özellikle FATİH Projesi'nin yürütüldüğü pilot okullardan gelen öğretmenlerin tablet bilgisayar ve akıllı tahtayla ilgili kullanım özelliklerini meslektaşlarıyla paylaştığını dile getiren Türeli, ayrıca bu eğitimlerin internet üzerinden de takip edilebildiğini söyledi.

Muhabir: Selma Kasap

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber