9 ay sonra tutuklandılar

Karabük'te 3 Ocak'ta meydana gelen olayda, bir karı-koca canlı olarak dereye attıkları bebeklerinin ölümünün üzerinden 9 ay sonra tutuklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2012 19:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

3 Ocak'ta, merkeze bağlı Cumayanı köyünde vatandaşların derede yeni doğmuş bir bebek cesedi bulması üzerine yapılan araştırma sonucu gözaltına alınan anne Y.G. (20) ve eşi N.G. (22), bebeklerinin ölü olarak doğduğunu ve bu nedenle dereye attıklarını söyleyerek çıkarıldıkları mahkemece serbest kalmıştı.

Olayın ardından, bebeğin savcılık kararı ile Ankara Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonrası canlı olarak dünyaya geldiği ve canlı olarak dereye atılarak öldüğü tespit edildi. Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporların Karabük Cumhuriyet Savcılığı'na ulaşması üzerine savcı, anne ve babanın yakalanmasını talep etti. Bunun üzerine çalışma yapan jandarma ekipleri, İstanbul'da olduklarını tespit ettikleri Y.G. ve N.G.'ye ulaşmaya çalıştı. Karabük'e gelecekleri bilgisini alan jandarma ekipleri, Y.G. ve N.G.'yi Karabük'e geldikleri gün gözaltına alarak, Cumhuriyet Savcılığı'na sevk etti. Burada savcılık tarafından yapılan soruşturma sonrası mahkemeye çıkarılan N.G. ve eşi Y.G., kasten adam öldürmek suçundan tutuklanarak Karabük Cezaevi'ne gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber