Adana'daki 'anne' cinayeti

Adana'da 17 yaşındaki bir gencin 2,5 aylık hamile annesini öldürmesi olayının tanığı komşu, cinayet anını anlattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Eylül 2012 15:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ceyhan'ın Sarıbahçe köyünde meydana gelen olayda, Elif Göçemen (42), 5 yıl önce 3 çocuğunun babası eşi Cafer Y.'den boşanarak akrabalarının yanına yerleşti. Elif Göçmen, ayrıldığı eşinin şiroz hastalığından ölmesinin ardından 1.5 yıl önce, çobanlık yapan İlhami Göçemen (45) ile evlendi ve hamile kaldı. Babasının ölümünden annesini sorumlu tuttuğu iddia edilen İ.Y. (17), Elif Göçmen'in ikinci evliliğini yapması ve ardından da hamile kalmasına karşı çıktı. İ.Y., İlhami Göçemen'in olmadığı sırada 3 arkadaşı ile otomobil ile eve gelerek ruhsatsız av tüfeği ile annesine ateş edip olay yerinden kaçtı. 2.5 aylık hamile olan Elif Göçmen, karnına isabet eden saçmalar nedeniyle olay yerinde hayatını kaybetti.

Jandarmanın yaptığı incelemenin ardından hamile kadının cenazesi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Otopsi işlemi tamamlanan kadının cenazesi toprağa verilmek üzere Mersin'in Tarsus ilçesine götürüldü.

Cinayete kurban giden kadının komşusu ve aynı zamanda görgü tanığı olan Emiş Onacak, olay anını anlattı. Olay akşamı kırmızı bir otomobilin evin yanına geldiğini söyleyen Onacak, "Elif bir yabancı araba geldi kim acaba dedim. 'Bacım mı geldi yoksa kızım mı?' diye sevinerek dışarı çıktı. Arabanın hizasına geldi. Arabadaki oğlu annesine küfür etti ve 'seni vururum' dedi. Annesine bir ateş etti. Bir daha sıktı ve üçüncüde ensesinden vuruldu. O anda kadın yere düştü. Ben balkondaydım. Oğlu annesini vurduktan sonra çevreyi bir kolaçan etti. Bizim buraya baktı. O anda görseydi beni de vurabilirdi. Hemen hiç durmadan geldikleri otomobil ile hızla gittiler" dedi.

Köy Muhtarı Tacim Tonca'da köye gelip hızla geri dönen bir otomobil gördüklerini ve şüphelendiklerini daha sonra cinayetin olduğunu öğrendiklerini anlattı.

Olaydan sonra kaçan İ.Y.'nin olayda kullandığı av tüfeği ile birlikte yakalandığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber