Başkan Tartan okula projeksiyon cihazı hediye etti

İzmir'in Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan yeni eğitim yılında belediye sınırları içinde kalan okullara ihtiyaçları doğrultusunda destek veriyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 10:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Tartan, Boğaziçi İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Rüzgar, Müdür Yardımcısı Cemile Temur ve Okul Aile Birliği Başkanı Nurten Kasalı'yı makamında kabul etti. Okullara desteğini sürdüren Başkan Tartan, okul müdürü Mehmet Rüzgar'a projeksiyon cihazı ve perdesini hediye etti. Kendilerine yapılan sürpriz karşısında çok mutlu olduklarını ifade eden Rüzgar, ?Hem bizim hem de diğer okulların arkasında oldunuz. Emeğiniz ve desteğiniz için teşekkür ederiz.? dedi.

Okullara bugüne kadar 6.5 milyon lira harcama yapıldığını hatırlatan Tartan, çocukların geleceğe hazırlanmasında katkı koymayı görev bildiklerini belirtti. Başkan Tartan, ?Okulların ihtiyaçlarına göre yardım yapmaya çalışıyoruz. Okullarımızı daha çağdaş bir görünüme kavuşturmak ve eksiklerini gidermeyi görev bildik.? diye konuştu. Başkan Tartan, bu yıl 4+4+4 eğitimin başlaması nedeniyle birinci sınıfa gidecek çocuklara uygun tuvaletlerin olmadığını, pilot bir okul seçerek küçüklere uygun tuvalet yapılacağını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber