Kızıldağ Milli Parkı'nda doğa eğitimi

Süleyman Demirel Üniversitesi'nin TÜBİTAK desteğiyle yürüttüğü "Kızıldağ Milli Parkı'nda Doğa Eğitimi" projesi kapsamında düzenlenen doğa eğitiminde, katılımcılar Beyşehir Gölü Milli Parkı'nda bir araya geldi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 16:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Proje Yürütücüsü Yrd. Doç. Dr. Yasin Ünal, Beyşehir'de gazetecilere yaptığı açıklamada, TÜBİTAK destekli ücretsiz doğa eğitimine Türkiye'nin değişik illerinden gelen öğretmen, öğretmen adayı, lisans ve lisans üstü öğrencilerle kamu personelinden oluşan 26 kişilik bir grubun katıldığını söyledi.

Proje kapsamında katılımcılara Isparta'daki korunan alanlar, Kızıldağ ve Beyşehir Gölü milli parklarında doğayla iç içe eğitimler verdiklerini anlattı.

Eşrefoğlu Cami'sini 7 gün sürecek eğitimin 5. gününde ziyaret eden katılımcılar, Süleyman Demirel Üniversitesi Orman Fakültesi, Gölcük Tabiat Parkı, Kızıldağ Milli Parkı, Dedegöl Dağı, Pınargözü Mağarası, Kubadabad Sarayı, Eflatunpınar Hitit Kutsal Anıtı ve Havuzu, Köşk Kaplıcaları ve Beyşehir Gölü Milli Parkı'nı da içeren mekan ve noktalarda eğitim faaliyetleri sürdürülüyor.

Muhabir: Şeref Yaşar

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber