Emniyet şeridinde mühendisi ezdiler

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 16 Eylül 2012 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fırat ALKAÇ

Evine gitmek için çıktığı yolda lastiği patlayan aracını emniyet şeridine çeken bilgisayar mühendisi Kemal Gügercinoğlu, kullanmaması gereken bu şeritten hızla gelen bir motosiklet sürücüsünün çarpmasıyla can verdi.

ÜMRANİYE'deki özel bir firmada bilgisayar mühendisi olarak çalışan Kemal Gügercinoğlu (43), önceki gün iş çıkışı Okmeydanı'ndaki evine gitmek için otomobiliyle yola çıktı. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü geçen Gügercinoğlu, otomobilinin lastiğinin patladığını fark etti. Köprünün Avrupa yakası çıkışında emniyet şeridine otomobilini park eden Gügercinoğlu, lastikleri kontrol etmek için dışarı çıktı. Bu sırada emniyet şeridinden motosikletiyle hızla gelen Hamit Yılmaz (42), Gügercinoğlu'na çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen Kemal Gügercinoğlu ağır yaralandı. Motosiklet sürücüsü Yılmaz da yere düşerek bir süre sürüklendi.

Motorcu da ağır yaralı

Hastaneye kaldırılan Gügercinoğlu kurtarılamadı. Ağır yaralanan sürücü Yılmaz tedaviye alındı. Kemal Gügercinoğlu'nun cenazesi Okmeydanı Cemevi'nde yapılan törenin ardından Hasköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İhmal iddiası

Abi Mehmet Gügercinoğlu, ?Ambulanslar Anadolu yakasında bir hastaneye götürmüşler. Daha yakın bir hastaneye götürülseydi belki kurtarılabilirdi? iddiasında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber