Şehit polis memuru Kuzu'nun baba ocağından yükselen feryatlar yürekleri dağladı

Bingöl-Erzurum Karayolu Karlıova ilçesi Hacılar köyü mevkisinde, polis aracının geçişi sırasında terör örgütü mensuplarının döşediği mayının patlaması sonucu şehit olan polis memuru aslen Malatyalı olan Gökhan Kuzu'nun Mersin'de yaşayan ailesinin evine ateş düştü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Eylül 2012 16:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Acı haberi alan anne Sevli Kuzu polis memurlarının boynuna sarılarak feryat etti. Polisler acılı anneyi güçlükle sakinleştirdi.

Şehit Polis Memuru Gökhan Kuzu'nun Akdeniz ilçesi İhsaniye Mahallesi Zeytinlibahçe Caddesi üzerindeki bir apartmanda oturan annesi Sevli Kuzu'ya oğlunun şehit olduğu haberi polis memurları tarafından verildi.

112 ekipleri ile birlikte gelen polislerden oğlunun şehit olduğu haberini alan anne Sevli Kuzu sık sık fenalık geçirdi. Anne Sevli Kuzu polislerin boynuna sarılarak feryat etti. Şehit polis memurunun evi ise Türk bayrakları ile donatıldı. Sivil polislerle birlikte annesinin evine gelen kardeşi Fikret Kuzu ise ?Abi benim kardeşim niye öldü? diye ağladı.

Komşularının başınız sağ olsun temennisine acılı kardeş ?Ne olursunuz başının sağ olsun demeyin? diye ağladı. Şehit polis memurunun babası Hüseyin Kuzu'nun bir süre önce memleketi Malatya'ya gittiği öğrenildi. 3 kardeş olan şehit polis memuru Gökhan Kuzu'nun 3 yıllık memur olduğu ve bekar olduğu ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber