Vatandaşlardan, bankamatik tepkisi

Bartın'da kredi kartı ve kredi ödemeleri için bankamatik kullanan vatandaşlar, bankamatiklerin yatırılan parayı geri vermesine tepki gösterdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Eylül 2012 18:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bartın'da özel bir bankada para yatırmak için sıra bekleyen vatandaşlar, yatırılan paraların geri verilmesine tepki gösterdi. Bankaya ait bankamatikler, özel bölmeleri vasıtasıyla yatırılan paraları geri iade ediyor. Yeni ve yıpranmamış para yatırılmasına rağmen paraların geri iade olması vatandaşları çileden çıkarttı. Pazar günü olması nedeniyle bankada görevli bulamayan vatandaşlar, bu sıkıntının giderilmesini istedi. Faize düşmek istemediklerini belirten vatandaşlar, "Bizim suçumuz ne? Kredi kartı veya kredimizi veya herhangi bir ödememizi yapmaya geldik. Parayı yatırıyoruz, bankamatik geri iade ediyor. Yeni ve yıpranmamış paraların neden geri iade edildiğini anlayamadık. Bunu banka yetkililerinin bizlere açıklaması gerek. Uzun süre sıra bekliyoruz ve sıra geldiğinde böyle bir durum ile karşılaşıyoruz. Bankalar bankamatiklerini öve öve bitiremiyorlar ama görüyoruz ki, kolaylık yerine vatandaş eziyet çekiyor. Bu sıkıntının bir an önce giderilmesini istiyoruz" dedi.

Bankanın hafta tatili olması nedeniyle kapalı olması üzerine şikayetlerini yerine getiremeyen vatandaşlar, bankanın genel merkezine şikayette bulunacaklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber