Çuvallı hırsızlar kaçamadı

Mersin'in Erdemli ilçesinde Tekel büfesinden çaldıkları ürünleri çuvala koyup minibüsle kaçmaya çalışan 2 kişi polis tarafından yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2012 11:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre olay, ilçeye bağlı Kızkalesi beldesi Akdeniz Mahallesi Ali Kiya Caddesi üzerinde bir Tekel büfesinde yaşandı. Kapısını zorlamak suretiyle büfeye giren hırsızlar buradan çaldıkları Tekel ürünleri ve bozuk paraları çuvallara koyarak uzaklaştılar. Çevredeki vatandaşların ifadelerine başvuran polis, hırsızların ellerindeki çuvallarla bir yolcu minibüsüne bindiğini öğrendi. İlçe çıkışında durdurdukları minibüste Adem K. (30) ve Ahmet G. (30) adlı zanlıları yakalayan polis, Tekel büfesinden çuvallara doldurularak çalınan 550 paket sigara, 48 şişe alkollü içecek ve 360 lira bozuk paraya da el koydu.

Yapılan soruşturmalarda şüphelilerden Adem K'nın Ankara Ayaş Sulh Ceza Mahkemesince cezaevi firarisi olarak arandığı, Ahmet G'nin ise Mersin Ağır Ceza Mahkemesince 2 yıl 4 ay hapis cezası ile hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından arandığı öğrenildi.

Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorguların ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ele geçirilen sigara, içki ve paralar iş yeri sahibine teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber