Çeyiz sandığındaki ceset, 5 aydır kayıp olan Ömer Şahin'e ait çıktı

Mersin'de depo olarak kullanılan bir iş yerindeki çeyiz sandığı içinde bulunan cesedin, 5 ay önce Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kaybolan Ömer Şahin'e ait olduğu belirlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 15:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akdeniz ilçesi Yeni Mahalle 5330 Sokak'taki bir depoda dün çeyiz sandığı içinde ceset bulundu. Cesedin Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde yaşayan ve ailesi tarafından 12 Nisan'da kayıp ilanı verilen Ömer Şahin'e ait olduğunu tespit edildi.

Ömer Şahin'in 2 çocuk annesi olan eşi M.Ş.'ye de kocasının kayıp olduğu günden beri ulaşılamadığı öğrenildi. Polis, M.Ş. ve M.Ş.'nin gönül ilişkisi olduğu iddia edilen bir kişiyi arıyor.

Polisler, ilk önce M.Ş.'nin Mersin'de yaşayan M.G. ile ilişkisi olduğu yönünde iddialara ulaştı. Bunun üzerine M.G.'nin Mersin'de oturan ailesine ulaşıldı. Aile, oğulları M.G.'den 27 Temmuz'dan beri haber alamadıklarını söyledi. Ekipler, bir süre sonra M.G.'nin 10 Mayıs'ta Yeni Mahalle'de cesedin bulunduğu iş yerini kiraladığı bilgisini edindi. İş yerini kiraya veren emlakçıyla irtibata geçen özel ekip, depoya 15 Mayıs'ta bazı ev eşyalarının getirildiğini, 2 aylık kiranın ödendiğini; ancak iş yerinin kirasının daha sonra ödenmediğini tespit etti. Polis ekipleri, bunun üzerine dün savcılıktan izin alarak depodaki cesede ulaştı.

Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cesette kesik izine rastlanmadı. Kişinin boğularak öldürüldüğü sanılıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber