Tanrıverdi: Hiçbir belediyeye ayrımcılık yapılmadı

AK Parti'nin 9. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı'nda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, iş yapmayan belediyelere yüklendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2012 18:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tanrıverdi, özellikle Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Akaydın'ı eleştiri yağmuruna tuttu.

AK Parti, 9. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı'nı Antalya Talya Otel'de gerçekleştirdi. Toplantıya genel başkan yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AKP Antalya milletvekilleri, Konya, Niğde, Aksaray, Karaman, Isparta ve Antalya il ve ilçe belediye başkanları katıldı. Konuşmak için kürsüye gelen Tanrıverdi şunları söyledi: "Yerel yönetimlerin güçlendirilmesi adına geçmiş dönemlerde yapılan ayrımcı ve partizanca uygulamalara son verdik. Hiç kimseyi ayırt etmeden adaletle hükmettik. Konya Büyükşehir Belediyesi İller Bankası'ndan hangi oranda pay alıyorsa Antalya da aynı oranda payını almaktadır. Kimse bize ayrımcılık yapıyor diyemez."

Mustafa Akaydın'a yüklenen Tanrıverdi, "Aynı imkanlarla yapılan hizmetleri kıyaslayın. 3,5 senedir 'Ankara hizmetlerimi engelliyor' diye beyanatlar verip, borç edebiyatı yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, bir senede, belediyenin resmi rakamlarına göre, şarkıya, türküye, bira festivallerine tam 50 milyon TL harcamıştır. Bu bütçe ile bir senede AKP döneminde yapılan kavşaklardan on tane daha yaptırılması mümkün." şeklinde konuştu.

Terör saldırıları konusunda da hükümetin gereğini yapacağını belirten Tanrıverdi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na hitaben "Şer odaklarının taşeronluğunu yapan, eli kanlı bebek katili PKK'yı masum bir direniş örgütü olarak kabul ettiğini beyan eden Sosyalist Enternasyonal'in bildirisine hiç yüzü kızarmadan, çekinmeden Kılıçdaroğlu imza attı. Kılıçdaroğlu, tüm şehitlerimizin kemiklerini sızlattı." ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılanlar arasında yer alan eski Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, "Belediyeler genel olarak her türlü hizmeti yapabilecek hale bizim hükümetimiz zamanında geldi." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber