TÜMSİAD'da 'Burucu' dönemi başladı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanlığı görevine Cafer Burucu seçildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2012 17:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TÜMSİAD Şube Başkanı Yılmaz Çokçevik'in işleri nedeniyle yurtdışına taşınması üzerine olağanüstü kongreye gidildi. Genel Başkan Yardımcısı Soner Biber'in katılımıyla gerçekleştirilen kongrede Cafer Burucu derneğin Erzurum Şube Başkanlığına seçildi.

Burucu, dernek binasında basın toplantısı düzenledi. Erzurum ve ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla proje geliştirdiklerini ifade eden Burucu, hükumetin 2023 hedefleriyle örtüşen ekonomik misyon üstlendiklerini ifade etti. Erzurum'da üniversite ve iş dünyası arasında koordinasyonu sağlamak, ekonomi alanında sinerji oluşturmak istediklerine değinen TÜMSİAD Şube Başkanı Burucu, "TÜMSİAD olarak şehrimizin sanayici iş adamı, üniversite, mesleki kurumlar, tüccar, sanatkar, bilim ve teknoloji uzmanlarının birliktelikleri ile ticari, sanayi, sosyal ve manevi güç birliği çerçevesinde koordinasyonu sağlayarak zamanın gelişmelerini takip edip şehir ekonomisini güçlendirmeyi gaye edindik." dedi.

Burucu, bu amaçla şehirdeki bütün sivil toplum kuruluşları ile de iletişim içerisinde olacaklarını anlattı. Şehrin sosyal kalkınmasına da katkı sağlamayı amaçladıklarına dikkat çeken Burucu,"Şehrimizin ekonomik, kültürel ve sosyal konuları ile ilgili araştırmalar yapıp genel bilinç seviyesinin yükselmesinin temini için çaba göstereceğiz. Bunun için de hükumetin 2013 hedefleriyle örtüşür icraatlar ortaya koymaya çalışacağız." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber