Minikler hayallerindeki doğayı çizdi

Kırıkkale'de faaliyet gösteren Özel Kızılırmak İlköğretim ve Ortaokulu, resim şenliği düzenledi. Birinci ve sekizinci sınıf öğrencileri okul bahçesinde bir araya gelerek, hayallerindeki doğayı kâğıda döktü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2012 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öğrenciler, bir saatlik süre içinde en güzel resmi yapabilmek için ter döktü. Şenliğin sonunda jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucu dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Hüseyin Ertaş, öğrencileri bu şekilde bir etkinlikte buluşturmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Öğrencilerin el becerisini geliştirdiğini ve hayallerindeki doğayı, kâğıtlara en iyi şekilde yansıttıklarını vurgulayan Ertaş, öğrenciler için gelecek günlerde de çeşitli etkinliklerin devam edeceğini ifade etti. Bu sayede öğrencilerin özgüven kazandığını da kaydeden Ertaş, resim yapılmasının öğrencilerin sosyalleşmesinde de önemli katkılar sağladığını dile getirdi.

Etkinlikle öğrencilerin öğrenmenin yanı sıra doyasıya eğlendiklerini belirten Ertaş, ?Çocuklar bizim geleceğimiz her şeyimiz. Onların en iyi eğitimi alması için okul yönetimi ve öğretmen kadromuz ile durmadan çalışıyoruz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber