Mezarlık önünde can pazarı

Takla atan otomobilin, kazadan 1 saat önce, tehlikeli araç kullandığı iddiasıyla polise ihbar edildiği ortaya çıktı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2012 08:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çanakkale girişinde bulunan şehir mezarlığı önünde meydana gelen trafik kazasında, takla atan araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Çan köprüsü istikametinden il merkezine doğru seyir eden Göksal G'nin kullandığı 17 DS 966 plakalı otomobil, şehir mezarlığı önünde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden çıktı. Orta refüje çarparak havalanan araç, takla atarak karşı şeride geçti. Kazada, araç sürücüsü Göksal G. ile otomobilde yolcu olarak bulunan Yavuz Ş., Betül Ç. ve Nurdan K. yaralandı. İki yolcu, sıkıştıkları yerden itfaiyenin kaza kırım ekibi tarafından çıkarıldı. Durumları ağır olan Yavuz Ş. ile Betül Ç. ÇOMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, diğer iki yaralı ise Çanakkale Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Öte yandan, kazadan yaklaşık 1 saat önce, aynı otomobilin tehlikeli araç kullandığı iddiasıyla polise ihbar edildiği anlaşıldı. Troya caddesi üzerinde tehlikeli seyir eden aracın, buradan şehir dışına çıktığı için ekipler tarafından yakalanamadığı, yeniden il merkezine dönerken ise kaza geçirdiği belirlendi.

Kazayı gören bir görgü tanığı, aracın aşırı süratli seyrettiğini, virajı alamayınca takla atarak karşı şeride geçtiğini söyledi. Kaza sonrası, polis ekipleri, başka yaralı olup olmadığını anlamak için uzun süre yol kenarındaki çalılıkları aradı. Aracın 2 plakası ile diğer parçalarının metrelerce uzağa savrulması dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber