Engel tanımayanlar Keçiören'de buluştu

Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen engelliler, Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen paylaşım programında bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2012 12:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Engel Tanımayanlar Platformu üyeleri, Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen paylaşım etkinliğinde buluştu. Keçiören Belediyesi Huzurevi'nin bahçesinde gerçekleştirilen yemekli program piknik havasında geçti. Engellileri yalnız bırakmayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, engellilerin masalarını gezerek onlarla yakından ilgilendi. Programda, Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen engellilere, Keçiören Belediyesi'nin engellilere yönelik proje ve hizmetleri hakkında bilgi verildi.

Keçiören Belediyesi'nin engelli dostu bir belediye olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, engellilerin normal vatandaşlarla aynı haklara sahip olduğunu her fırsatta dile getirdiklerini söyledi. Engelliler için engelsiz kent meydanı, engelsiz park ve sms iletişim sistemi gibi farklı projeleri uyguladıklarını anlatan Başkan Ak, engellilere yönelik düzenledikleri sosyal ve kültürel aktivitelerle onların sosyalleşmelerine katkıda bulunduklarını ifade etti.

Düzenlenen etkinlikte birbirleriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı bulan engelliler de Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'a teşekkür etti. Keçiören Belediyesi'nin, engellilere yönelik faaliyetlerinden ve etkinlikten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten Türkiye Engel Tanımayan Platformu Başkanı Osman Bolat, Başkan Ak'a teşekkür plaketi takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber