Nostaljik Tramvay yetenekli müzisyenleri bekliyor

Beyoğlu'ndaki nostaljik tramvay, ?Tramvay Sahne' projesi ile henüz sesini duyuramamış genç ve yetenekli müzik gruplarının ve profesyonel müzisyenlerin sahne performanslarını sergilemesi için imkan sağlıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2012 12:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yetenekli müzisyenler, önümüzdeki 2 ay boyunca akşam saatlerinde hareket halindeki tramvaylarda yeteneklerini sergileyebilecek.

Nostaljik tramvay Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği'nin projesiyle karşımıza çıkıyor. ?Tramvay Sahne' projesi henüz sesini duyuramamış, genç ve yetenekli müzik gruplarını ve profesyonel müzisyenleri sahne performanslarını sergilemeleri için fırsat sağlıyor. Proje bir yandan yerli ve yabancı pop, rock, blues ve caz gibi çeşitli tarzlardan gruplara yer verirken, diğer yandan da onlara alternatif bir mekan sunuyor. Haftada iki kere akşam saatlerinde canlı performansın sergileneceği tramvay, 2 ay boyunca müzisyenleri ağırlayacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği Başkanı Nizam Hışım, ?Amatör müzik gruplarına tramvaydaki sahnede yer vereceğiz. Organizasyon 2 ay sürecek. Müzisyenler kurul tarafından değerlendirilecek ve günde bir buçuk milyonun gezdiği gerçek sahnede performanslarını gösterip, Türkiye'de yıldız olmaya aday olacak.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber