İtfaiye Müdürü Eser: Şehir merkezinde yangına 7 dakikada müdahale ediyoruz

Muş İtfaiye Müdürü Fatih Eser, şehir merkezinde meydana gelen yangınlara 7, şehir merkezi dışındaki mücavir alandaki yangınlara da 25 dakika içinde müdahale ettiklerini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 15:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muş Belediyesi bünyesinde 1929 yılından bu yana hizmet veren İtfaiye Müdürlüğü, 25 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiye Haftası kutlamaları nedeniyle ilde gezip vatandaşları bilgilendirdi.

İtfaiye Haftası kutlamaları çerçevesinde itfaiye ekipleri, Muş'un en işlek caddeleri olan Cumhuriyet ve İstasyon caddelerini konvoy halinde, Muş İtfaiye Müdürü Fatih Eser öncülüğünde gezdi. Ardından, kahvelerde ve caddelerde gezen vatandaşlar, itfaiyenin önemi ve 110 Yangın İhbar Telefonu'na yapılan asılsız ihbarlar konusunda bilgilendirildi.

Muş İtfaiye Müdürü Fatih Eser, ?Muş Belediyesi itfaiye ekibi olarak İtfaiye Haftası'ndan dolayı etkinliklerimiz okullarda ve kamu kuruluşlarındaki tatbikatlar ile devam edecek. En çok yaşadığımız sıkıntı ve vatandaşların duyarlı olmalarını istediğimiz tek şey 110 Yangın İhbar Hattı'nı boş yere arayıp bizi mağdur etmemeleri. Çoğu kez gelen yangın ihbarları hep asılsız çıkıyor, bu konudan da çok muzdaribiz." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber