Doğu Garajı inşaatı hızla tamamlanıyor

Malatya Belediyesi, ilçe, belde ve köylerden gelen toplu taşıma araçlarının bekleme alanları olacak Doğu Garajı'nın inşaat çalışmalarını hızlandırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 18:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Şehit Fevzi Mahallesi'nde yaklaşık 6 dönümlük bir alan üzerinde inşaatı devam eden Doğu Garajı bünyesinde, 39 işyerinin yanı sıra kafeterya, market, otopark ve idari bina gibi sosyal donatı alanları bulunduğu belirtildi. Doğu Garajı inşaatının yüzde 87'sinin tamamlandığı kaydedilen açıklamada, işyerlerinin kaba ve ince sıvaları bitirildiği, kafeterya, market ve idari binaların bulunduğu kısımların sıvasının yapıldığı ifade edildi.

Kanalizasyon ve yağmur suyu drenaj hatları yapım çalışmalarının sürdürüldüğü Doğu Garajı'nın 6 blok halinde 2 bin 380 metrekarelik açık otoparkının bulunduğu belirtilen açıklamada, inşaatın yıl sonuna kadar tamamlanmasının planlandığı kaydedildi. Açıklamada, garajın hizmete girmesiyle özellikle trafik yoğunluğu açısından bölgede önemli bir rahatlama sağlanacağı vurgulandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber