Vali Harput'a üniversiteden danışmanlar

Uludağ Üniversitesi (UÜ), ürettiği bilgi ve birikimini çeşitli projeler kanalıyla paylaştığı gibi, kentin sağlıklı gelişimi konusunda kent yöneticilerine de danışmanlık hizmeti ile katkı sunuyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2012 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu kapsamda Bursa Valisi Şahabettin Harput, Valilikçe yürütülecek projelerde görüş, bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak üzere, üniversiteden danışmanlar görevlendirdi.

Vali Harput, İlahiyat, Tıp, Fen Edebiyat, Mühendislik-Mimarlık, Güzel Sanatlar, İktisadi ve İdari Bilimler fakülteleri ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'ndan bazı öğretim üyelerini kendisine danışman olarak seçti. Vali Harput, Uludağ Üniversitesi'ne gönderdiği yazıda, ?Osmanlı'ya 130 yıl başkentlik yapan ve medeniyetimizin pek çok muhteşem mimari eserini sinesinde barındıran, aynı zamanda pek çok farklı zenginliğe de ev sahipliği yapan Bursa'mızda, Valilikçe bir dizi proje yürütülmekte.? dedi. Vali Şahabettin Harput, söz konusu projelerle ilgili olarak görüş, bilgi ve tecrübelerinden istifade etmek üzere ismi geçen öğretim üyelerini 15 Haziran'dan itibaren danışman olarak görevlendirdiğini belirtti.

Danışman olarak görevlendirilen öğretim üyeleri: Prof. Dr. Mefail Hızlı (İlahiyat Fakültesi), Prof. Dr. Mustafa Kara (İlahiyat Fakültesi), Prof. Dr. Ayberk Kurt (Tıp Fakültesi), Prof. Dr. İbrahim Hakan Mert (Fen-Edebiyat Fak.), Prof. Dr. Bekir Parlak (İİBF), Doç. Dr. İsmail Selimoğlu (Fen-Edebiyat Fak.), Doç. Dr. Doğan Yavaş (Fen-Edebiyat Fak.), Dr. Mehmet Çelenk (İlahiyat Fak.), Dr. İbrahim Öztahtalı (Güzel Sanatlar Fak.), Dr. Murat Özyaba (Mühendislik-Mimarlık Fak.), Öğr. Gör. Nazife Küçükaslan (Sosyal Bilimler MYO.).

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber