Başkan Burma, vatandaşın talebine olumlu yanıt verdi

Samsun Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, hızlı ve modern bir şekilde gelişen ilçenin her türlü üst yapı ihtiyacını karşılamak için çalışmaları hızlı bir biçimde sürdürdüklerini söyledi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2012 13:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye tarafından ilçede yürütülen kaldırım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Metin Burma, çok hızlı gelişen ve büyüyen bir ilçe olduklarını belirterek, "Biz, sürekli büyüyen ve gelişen bir ilçeyiz. Yeni yollara, kaldırımlara ihtiyacımız var. Fen İşleri ekiplerimiz bunları karşılamak amacı ile büyük bir gayretle alt yapı ve inşaat faaliyetleri bitmiş cadde ve sokaklardaki çalışmalarını sürdürüyorlar. Yaptığımız asfalt ve kaldırımlar herkesin takdirini kazanıyor. Bu da bize itici güç oluyor." dedi.

İlçe sakinlerinin, ?Doğal taş görünümündeki kaldırımlar için 'teşekkür ediyoruz.' Ancak, araçlarımızı yol üstüne değil de evlerimizin önüne park etmek için kaldırımlara biraz meyil verilmesini istiyoruz.? şeklindeki talebini de olumlu karşıladı. Burma, ?Biz, Atakum'u güzelleştirmek istiyoruz. Bunu da Atakumlu için yapıyoruz. Sizlerden gelen her türlü öneri ve talebe de açığız. İsteğiniz yerine getirilecektir.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber