Aldırmaz: Yatırım için Sarıçam'ı tercih edin

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zihni Aldırmaz, merkez Sarıçam ilçesinin geleceğinin parlak olduğunu belirterek, ?Sarıçam yakın gelecekte çok önemli bir merkez olacak. Yatırımcılara çağrıda bulunuyorum. Sarıçam'a yatırım yaparlarsa ileride kazançlı çıkarlar.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Eylül 2012 16:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sarıçam Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Aldırmaz'ı ziyaret etti. Ziyarete Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Seyfettin Turhan ile birlikte gelen Dernek Başkanı Fehmi Kekilli, çalışmaları hakkında bilgi verdi, hedeflerini anlattı.

Büyükşehir Belediyesi'nden beklentilerini de ifade eden Kekilli, Aldırmaz'ın Adana'ya önemli hizmetler yaptığını vurguladı. Dernek 2. Başkanı Mehmet Gül ise Ziyapaşa Bulvarı'nda yapılan güzel çalışmaların benzerini Sarıçam'da da yapılabileceğini belirtti. Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve stat projeleriyle ilgili Büyükşehir Belediyesi'nden destek isteyen Mehmet Gül, dernek olarak eğitim çalışmalarına önem verdiklerini söyledi.

Zihni Aldırmaz, dernekleri çok önemsediklerini, bu tür derneklere her türlü desteği sağlamaya çalıştıklarını bildirdi. Sarıçam'da yapılması planlanan stadın ihalesinin iki ay içinde yapılabileceğini açıklayan Aldırmaz, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile ilgili sürecin de sorunsuz devam ettiğini kaydetti. Aldırmaz, muhtarlar için özel bina projeleri olduğunu, bu binaları yoğun faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları için de düşündüklerini söyledi. Sarıçam'ın geleceğinin parlak olduğunu vurgulayan Aldırmaz, ?Sarıçam yakın gelecekte çok önemli bir merkez olacak. Yatırımcılara çağrıda bulunuyorum. Sarıçam'a yatırım yaparlarsa ileride kazançlı çıkarlar.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber