1 Ekim 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2012 09:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 24. Dönem 3. Yasama Yılı başlıyor. Özel gündemle toplanacak TBMM'de, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül açış konuşması yapacak. Oturuma, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. (14.50)

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Meclis bahçesindeki Atatürk anıtına çelenk bırakacak. (14.00)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Sırbistan Devlet Bakanı Süleyman Ugljanin ile görüşecek. (12.00)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Trabzon'da Avrasya Üniversitesi Yomra Yerleşkesi'nin açılış törenine katılacak. (11.00)

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Eylül ihracat rakamlarını Diyarbakır'da açıklayacak. Toplantıya, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de katılacak. İhracat rakamlarının açıklanmasının ardından, yeni teşviklerle ilgili değerlendirme toplantısı ve sektörel işbirliği görüşmeleri yapılacak. (10.00)

Sağlık Bakanlığı, '4 Sedyeli Ambulans Uçağı' tanıtacak. (14.00)

İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran, Camiler ve Din Görevlileri Haftası sebebiyle halka ve din görevlilerine açık bir konferans verecek. (14.00)

Gürcistan'da halk parlamento seçimi için bugün sandık başına gidiyor. Tiflis

Rusya'nın başkenti Moskova'da toplanan Suriye vatandaşları, Beşşar Esed'e görevini bırakması çağrısı yaptı. Suriyeliler, Kremlin'in de Esed yanlısı politikalarını değiştirmesini istedi. Moskova

Çin Halk Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 63. yıl dönümü ülkede düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Pekin

Suriye ile ilgili gelişmeler izleniyor.

AVRASYA FEED

Rusya'nın Yekaterinburg şehrinde bir araya gelen yaklaşık 400 genç ilginç bir flash-mob gösterisi düzenledi. Gençler, gelecek kuşaklara toplam 467 metre uzunluğunda vasiyet ve öğütler yazdı.

Spor Toto Süper Lig'in 6. hafta son maçında Beşiktaş ile Sivasspor, BJK İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek. (20.00)

PTT 1. Lig'de 5. haftanın son maçında Denizlispor ile Göztepe, Denizli'de karşı karşıya gelecek. (20.00)

Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, Braga ile oynayacağı maçın son çalışmasını yaparak kampa girecek. Teknik Direktör Fatih Terim de Braga maçıyla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplayacak. (17.00/16.30)

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a konuk olacak olan Braga teknik direktörü basın toplantısı düzenleyecek. Konuk ekip, son çalışmasını da maçın oynanacağı Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da yapacak. (20.15/21.00)

Erzurum'da devam eden Avrupa Karışık Körling Şampiyonası'nın 2. gününde, Türkiye, Estonya Milli Takımı ile karşılaşacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber