Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü ?Eğitim Ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülü'nü aldı

Iğdır Milli Eğitim Müdürlüğü ?Eğitim Ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülü ve Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma Geliştirme (ARGE) Birimi ?Avrupa Dil Ödülü' aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ekim 2012 08:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ?Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülü'nü aldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Iğdır Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge çerçevesinde ?Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri? kapsamında düzenlenen ve ülke genelinde 10 kategoride 5 bin 471 proje başvurusu yapıldığını, bu projelerin bakanlık tarafından oluşturulan komisyon ve jüri üyeleri tarafından değerlendirilmiş olduğunu belirtti. Ateş, ?Değerlendirme sonucunda ilimizden yapılan 3 proje başvurusundan 2 tanesi bakanlığın yayınlayacağı 100 iyi örnek kitabında yayınlanmaya hak kazanmıştır. Bu 100 proje içerisinden ise 18 proje ödüle layık görülmüştür. ?Acil Onarım Ekibi' adlı projemiz Türkiye genelinde ?Eğitim Yatırımı Kararlarında Stratejik Önceliklerin Göz Önünde Bulundurulması, Yatırım Ödeneklerinin Yıl İçerisinde Kullanılarak Eğitim Hizmetlerine Sunulması, Onarım Ödeneklerinin Okulların Yaz Tatili Süresinde Kullanılması' kategorisinde ödüle layık görülen tek proje olmuştur. Söz konusu projeye verilen ödül aynı zamanda bu yıl Doğu Anadolu Bölgesi'ne verilen tek ödül niteliğindedir. Kabul edilen projelerin stantlarını dolaşan Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, projenin çok başarılı olduğunu ve yaygınlaştırılması gerektiğini belirttiler. Projemizin ödülü, Başkent Öğretmenevi'nde yapılan ödül töreni ile kurumum adına bana Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer tarafından verildi? dedi.


Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma Geliştirme (ARGE) Birimi ?Avrupa Dil Ödülü' aldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, Avrupa Birliği'nin finanse ettiği Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen ve tüm Avrupa'da geçerli olan Avrupa Dil Ödülü Projesi kapsamında müdürlüklerinin hazırladığı; İngilizce eğitiminde internet araçlarını ve paylaşımı esas alan ?Iğdır Engshare Projesi'nin, 4-5 Haziran 2012 tarihleri arasında Prof. Dr. Özcan Demirel ve Prof. Dr. Güray König'in gerçekleştirdiği saha ziyaretinde büyük beğeni topladığını söyledi. Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü; ODTÜ ve Hacettepe Üniversitesi gibi güçlü rakiplerini arkasında bırakarak ödüle layık görüldüğünü ifade eden Ateş, ?Projemizin ödülü Türk Ulusal Ajansı tarafından Ankara'da özel bir otelde gerçekleştirilen töreni ile ARGE Sorumlusu Abdulselam Taluk ve Proje Koordinatörü Merve İmamoğlu'na verildi? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber