Silahlı şahıs sıkı takip sonucu yakalandı

Antalya'da 3 polisin şehit olduğu olaydan sonra tüm illerde şüpheli şahıslar üzerinde uygulamalar yoğunlaştırıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2012 06:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da 3 polisin şehit olduğu olaydan sonra tüm illerde şüpheli şahıslar üzerinde uygulamalar yoğunlaştırıldı. Ankara'da polisten kaçan silahlı bir şahıs, kovalamacanın ardından kısa sürede yakalandı.

Olay, saat 01.00 sıralarında yaşandı. Polis ekipleri, yaralama olayına karışıp aracıyla kaçan şüpheli bir kişiyi aramaya başladı. Plakası tüm ekiplere dağıtılan aracı, Altındağ Hipodrum Caddesi üzerinde terörle mücadele şube ekipleri fark etti.

Ekiplerin dur ihtarına uymayan şahıs, Yenimahalle istikametine doğru kaçtı. Kaçış güzergahına çok sayıda asayiş ve karakol ekibi sevk edildi. Yenimahalle köprüsünü geçtiği sırada aracını durduran zanlı, yaya olarak kaçarken bariyerlerden atladığı sırada ayağını incitti. Köprünün altında gözaltına alınan ve elleri kelepçelenen zanlı, silahın yerini söylemesi için ekipler tarafından uzun süre sorgulandı. Şahıs ise polislere silahın belinde takılı olduğunu, kaçarken düşmüş olabileceği iddiasında bulundu.

Ekipler kovalamacanın yaşandığı bölgeyi didik didik aramasına rağmen silahı bulamadı. Polislerin yardımıyla polis otosuna götürülen şahıs, basın mensuplarına, "Ne çekiyorsunuz, hırsız mıyım ben!" diyerek tepki gösterdi. Ekipler şahsın kaçarken kullandığı aracı da bir süre inceledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber