Kaldırımda yürürken başına merdiven düştü

Adana'da annesiyle çarşıya gitmek için kaldırımda yürürken başına merdiven düşen Damla Morgül adlı genç kız, "Hayatta kaldığıma şükrediyorum" dedi. Aile işyerinden şikayetçi oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ekim 2012 10:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Merkez Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'nde annesi Hülya Morgül (51) ile alışveriş yapmak için evden çıkan Damla Morgül (25), kaldırımda yürürken bir bensiz istasyonunun önüne geldiğinde başına merdiven düştü. Yaralanarak hastaneye kaldırılan Morgül, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Benzin istasyonu önündeki kaldırımda yürürken rüzgarın da etkisiyle reklam direğine dayalı merdivenin başına düştüğünü anlatan Morgül, "O an merdiven olduğunu fark etmedim, ancak kaldırımda yürürken kafama merdiven düştüğünü öğrenince şok oldum. Ondan sonra başımdaki kanamayı gördüm yere uzandım. Ambulans geldi, hastaneye gittik, 7 dikiş atıldı kafama. Bugün taburcu oldum ,dün geceyi hastanede geçirdim. Doktorlar film çekip durumumumun iyi olduğunu söyledi. Bir gün hastanede kaldım. Bütün geceyi gözetim altında geçirdim, serum verdiler. Sabah taburcu ettiler. Aldığım darbeden dolayı boynumda da hasar oluştuğu için boyunduruk kullanıyorum" diye konuştu.

Morgül, benzin istasyonu sahiplerinin tabela asmak için merdiveni direğe yasladıklarını belirterek şöyle devam etti:

"O merdivenin uzun zamandır orada durduğu anlaşılıyor. Hiçbir önlem alınmamış. Yani çalışanların da can sağlığı düşünülmemiş. Aslında benim üzerime düşmesi tesadüf oldu. Görünmez kaza. Aslında ben hayatta kaldığıma şükrediyorum. Daha kötüsü olabilirdi, bir hasar bırakabilirdi. Çok şükür filmlerim temiz çıktı. Annem yanımdaydı, o da fenalık geçirdi. O da şeker hastası, beni kaldıramayabilirdi."

Kazanın psikolojisini bozduğunu anlatan Morgül, "Hastanede saçlarım kazındı, onun psikolojisi var üzerimde. Sargıyı açıp bakmak istiyorum ama bakamıyorum. Buna şükür. İnsan böyle bir şeyle karşılaşınca şok oluyor. Sabah kalktım hastanede neden buradayım ne oldu bana dedim. Rüyamda da birkaç kez merdiven üzerime düştü" dedi.

Morgül, kazadan sonra benzin istasyonu sahiplerinin arayıp sormadığını ifade ederek, "Bir şeyi ihtiyacınız var mı, kusura bakmayın böyle bir hata oldu diye aramadılar. Hata olabilir, kaza olabilir ancak insan gelip bir özür diler, bir hal hatır sorar" şeklinde konuştu.

Anne Hülya Morgül ise, kızını birden yerde kanlar içinde görüce şok olduğunu, şeker hastası olduğu için fenalaştığını belirterek, "Yaşanan olaylar işyerinin düşüncesizliği, şikayetçi oldum. En azından orada ilgilenmiş olsalar da belki şikayetçi olmazdım. Şikayetimi geri almayacağım. Merdiven düşünce şoka girdim, kendimi kaybettim, ne yapacağımı bilemedim. En azından işyerinden birileri yardım etseydi o hale düşmezdik. Kızımın yardımına koşan vatandaşlar kızımı bırakıp bana yardım etmeye başladılar. O benim tek kız çocuğum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber