Adliyeden kaçan zanlı yakalandı

İstanbul'un çeşitli ilçelerinde gerçekleştirilen hırsızlık olaylarına ilişkin operasyonda 1'i kadın 6 kişi gözaltına alındı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2012 14:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zanlılar arasında daha önce duruşma için götürüldüğü Bakırköy Adliyesi'nden firar eden ve hakkında adam öldürmeye tam teşebbüs suçundan 10 yıl kesinleşmiş cezası bulunan Kenan G. (43) de var. Kenan G., emniyetten çıkarılışı esnasında PKK aleyhine sloganlar attı.

Zeytinburnu, Sultangazi, Bayrampaşa, Eyüp ve Şişli ilçelerinde gerçekleştirilen ev ve iş yeri hırsızlıklarıyla ilgili çalışma yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, aralarında 1 kadının da bulunduğu 6 kişiyi gözaltına aldı. İş yerlerinin kepenklerini kırarak hırsızlık yaptıkları öne sürülen şüphelilerle birlikte çok sayıda kazak, etek ve ayakkabı ele geçirildi. Kenan G., Cem G., Gürkan O., Ramazan G., Saadettin B. ve Sultan Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İKİ YIL ÖNCE ADLİYEDEN FİRAR ETMİŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkarılanlar şüphelilerden Kenan G.'nin 2 yıl önce duruşma için götürüldüğü Bakırköy Adliyesi'nden firar ettiği ve hakkında ?Adam öldürmeye tam teşebbüs? suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi. Kameraları karşısında gören Kenan G., PKK aleyhine sloganlar atmaya başladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber